Treceți la conținutul principal

Asigurarea pentru Restaurante, Hoteluri, Moteluri, Pensiuni

Cum îți asiguri restaurantul, hotelul, motelul, pensiunea, hostelul, unitatea de cazare, spațiul de servire a mesei

Dacă ești proprietara sau proprietarul unui restaurant, fastfood, hotel, pensiune sau orice spațiu de cazare, sigur ai văzut evenimente care au afectat afaceri din domeniul tău de activitate. Anumite evenimente care produc pagube, pot fi cuprinse în asigurarea pentru unități de cazare și de servire a mesei.

asigurare restaurant, pensiune

Dacă ai această asigurare, poți primi bani dacă se produc daune:
  1. Ca urmare a unui incendiu, unei explozii, unor fenomene electrice. Ce se întâmplă? Ia foc locația, vin pompierii și sting incendiul. Se distruge foarte mult, dacă nu chiar tot. Pierzi. Prin asigurarea încheiată pentru spațiul respectiv, primești bani pentru a-ți repune afacerea pe picioare. 
  2. În urma avariilor la instalațiile de apă, pe lângă distrugerea sistemului de conducte, apa poate să afecteze si alte bunuri la locație. Ai asigurare cu clauza în contract? Primești o sumă de bani să refaci tot ce a fost afectat.
  3. La furt, tâlhărie, vandalism, de multe ori se distrug lucruri, uși, pereți, mobilier, iar distrugerea lor produce pagube financiare în bugetul tău. Dacă ai asigurarea potrivită, poți și să renovezi totul cu banii primiți, pe lângă despăgubirea pentru bunurile furate.
  4. Intoxicația cu salmonella se poate întâmpla chiar dacă iei toate măsurile sanitare necesare și cerute de legislația în vigoare. Ai auzit de invitați la nuntă care au ajuns la spital în urma acestei intoxicații? Și restaurantul avea toate avizele conforme! Dacă ai clauza în polița de asigurare, clienții tăi participanți la eveniment sunt despăgubiți.
  5. Furtul hainelor clienților din garderobă poate avea loc, iar clientii tăi pot primi bani reprezentând contravaloarea lucrurilor furate.
  6. Asigurarea echipamentelor de bucătărie profesionale te sprijină financiar dacă acestea se distrug în urma evenimentelor incluse în poliță. Știi că nu sunt mici costurile pentru aparatura profesională din bucătărie. Ai grijă să fie incluse în contractul de asigurare.
  7. Accidentarea persoanelor în hotel sau restaurant, precum și alte riscuri pot fi acoperite prin polița ta de asigurare.
Evenimentele afectează profitul afacerii tale și amenință să prejudicieze imaginea și reputația hotelului, motelului, pensiunii, hostelului, restaurantului.

Chiar dacă (și trebuie s-o faci) iei toate măsurile necesare, aceste evenimente pot avea loc și îți pot afecta bugetul. Asigurarea te ajută să ieși elegant dintr-o asemenea situație, să treci de un posibil dezastru financiar.

Intoxicațiile cu salmonella ar putea prejudicia imaginea afacerii tale, indiferent că este un Hotel de 5 stele, o Pensiune, un Restaurant elegant, sau Fastfood. Bacteria salmonella se regăsește adesea, accidental, în ouă, carne de pui și chiar fructe congelate, producând toxiinfecții alimentare. Dacă evenimentele organizate au multi invitați (nuntă, petrecere, business lunch, corporate event), cum te-ai simți să plece invitații direct la spital? Chiar dacă tu ai luat toate măsurile necesare! Asigură-te că poți să rezolvi elegant situația cu o asigurare adecvată.

Contactează-ne și îți oferim suport în alegerea celei mai potrivite asigurări pentru tine, pentru afacerea ta. Formular de contact

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Asigurarea echipamentelor și tehnologia 5G

Ce înseamnă 5G și cum îți asiguri echipamentele electronice cu noua tehnologie? 5G este denumirea pentru generația a cincea de tehnologie pentru rețelele celulare fără fir, cu viteze de transmitere de date foarte mari, latență mică, cu posibilitatea de a conecta mai multe obiecte - internetul obiectelor ( Internet of Things ), cu utilizare eficientă în realitatea augmentată - asistență remote, la distanță, între diferiți profesioniști inclusiv în medicină, furnizarea de utilități, în dezvoltarea caselor inteligente, transporturilor, orașelor inteligente. Echipamentele și tehnologiile mobile au evoluat: de la tehnologia 1G a primelor telefoane mobile, de la jumătatea anilor ʼ80, care permitea apeluri vocale la distanță prin intermediul terminalelor fără fir, cu semnal radio analogic; la tehnologia 2G, de  la începutul anilor  ʼ90, care permitea apeluri vocale precum și transmiterea de mesaje texte scurte (SMS), roaming național sau apeluri în așteptare, cu semnal radio digital și stand

Avocații și asigurarea de răspundere civilă profesională

Asigurarea de răspundere civilă profesională a avocaților este contractul dintre persoanele care desfășoară profesia de avocat și societatea de asigurări prin care se acordă despăgubiri ca urmare a unor erori profesionale. Persoanele care achiziționează aceste tipuri de asigurări pot fi persoane fizice sau persoane juridice sub anumite forme de organizare. Profesia de avocat se poate desfășura în următoarele forme, conform legislației în vigoare: avocat persoană fizică, definitiv sau stagiar, colaborator sau salarizat in interiorul profesiei; cabinete individuale; societăți civile profesionale; cabinete grupate; cabinete asociate; societăți profesionale cu răspundere limitată. Aceste forme sunt valabile la momentul scrierii articolului. Pentru detalii legate de forma de desfășurare a activității, apelează la autoritățile competente și/sau consultanți din mediul privat pentru a-ți alege forma care se potrivește cel mai bine pentru tine și profesia ta de avocat. Indiferent de forma ale

Granturi pentru retehnologizare. Asigurări

Asigurarea echipamentelor tehnologice, utilajelor, echipamentelor IT&C, în legătură cu granturile pentru investiții destinate retehnologizării IMM-urilor din (conform Anexei Nr.3 din Ordonanța de urgență 113/2022 referitoare și la Măsura POC 4.1.1 Bis în care sunt specificate toate codurile CAEN aferente): 10 Industria alimentară (secțiunea C)  16 Prelucrarea lemnului, fabricarea produselor din lemn și plută, cu excepția mobilei; fabricarea articolelor din paie și din alte materiale vegetale împletite 2 Fabricare produselor din cauciuc și mase plastice 23. Fabricarea altor produse din minerale nemetalice  25. Industria construcțiilor metalice și a produselor din metal, exclusiv mașini, utilaje și instalații  27. Fabricarea echipamentelor electrice  28. Fabricarea de mașini, utilaje și echipamente n.c.n.  41. Construcții de clădiri 42. Lucrări de geniu civil  43. Lucrări speciale de construcții Măsura POC 4.1.1 Bis este reglementată prin Ordonanța de urgență 113/2022 care prevede