Asigurari, Pensii Private, Investitii, Profit : Asigurare malpraxis, Consultanta. Romania

Asigurare malpraxis

Asigurarea malpraxis - de raspundere civila profesionala a Cadrelor Medicale si a Farmacistilor – este necesara pentru a profesa in domeniul medical. In functie de specializarea cadrului medical, sumele asigurate de baza sunt intre 2500 si 62000 de euro. Asigurarea de baza malpraxis se poate completa cu diferite clauze suplimentare. Includerea daunelor morale in polita malpraxis este posibila la cerinta asiguratului, cadru medical. 

Fiecare specialitate medicala este inclusa in contractul de asigurare malpraxis:

Medic specialist/primar – Chirurgie (generala, cardiaca, plastica si reparatorie, vasculara, toracica si altele) si Neurochirurgie, Obstetrica-Ginecologie, Neonatologie, Neurologie, Neurologie pediatrica, Cardiologie, Gastroenterologie, Nefrologie, Neurologie, Psihiatrie, Pediatrie, Psihiatrie pediatrica, Medicina de urgenta, ATI - Anestezie si terapie intensiva, Radioterapie, Chirurgie maxilo-faciala, Stomatologie generala, Ortodontie, Tehnica dentara; ORL, Ortopedie, Urologie; Medicina scolara, Medicina sportiva, Medicina legala, Medicina de Urgenta; Recuperare, medicina fizica si balneologie; Igiena; Boli infectioase, Dermatovenerologie, Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, Endocrinologie, Gastroenterologie, Hematologie,  Imunologie clinica si alergologie. (Daca aveti o alta specializare, contactati-ne pentru ofertare).  

Medic - Medicina de familie;

Medic - Medicina generala;

Radioterapie, Radiologie – imagistica medicala;

Biochimisti, biologi, specialisti in medicina de laborator, medicina nucleara, genetic medicala, anatomie patologica;

Asistenti medicali si moase;
Farmacisti, asistenti de farmacie.

Asigurarea poate sa acopere evenimentele la toate locatiile in care se presteaza serviciile medicale de catre Asigurat, pe intreg teritoriul Romaniei. Pe asigurarea malpraxis, se pot include si clauze suplimentare cum ar fi clauza de daune morale, boli profesionale, daune materiale, precum si clauze specifice anumitor specializari medicale (exemple: la specialistii in Chirurgie, clauza acoperire daune estetice sau ameliorare aspect estetico-fizionomic al organismului uman).

Important: Puteti solicita acoperirea retroactiva pe polita malpraxis incheiata astazi. Aceasta retroactivitate se acorda doar in anumite conditii, in functie de caz si conform normelor in vigoare. Detalii esentiale le obtineti simplu prin consultantii nostrii:

Mobil: 0742185510