Asigurari, Pensii Private, Investitii, Profit : Asigurari de calatorie, Consultanta. Romania

Asigurari de calatorie

Calatoria in strainatate. Relaxati-va si calatoriti in vacanta, la studii, pentru a participa la un program legat de schimbul de experienta, la munca, in scop de afaceri, fara sa uitati de incheierea unei asigurari de calatorie. Sunteti asigurati din momentul cumpararii biletelor de calatorie sau de la iesirea din tara, pana in momentul reintoarcerii in Romania.

Primele de asigurare difera in functie de durata calatoriei, varsta dvs., tara in care veti calatori si evenimentele pentru care doriti sa va asigurati. Evenimentele pentru care puteti primi despagubiri sunt legate de:
Incheie asigurarea de calatorie!
  • Probleme de sanatate, accidente sau imbolnaviri;
  • Tractare autoturism in cazuri specificate; 
  • Pierderea sau furtul bagajelor;
  • Storno bilete de calatorie;
  • Daune produse din cauza dvs.;
  • Pierderea sau furtul documentelor.

Aveti la dispozitie asistenta continua pentru evenimentele asigurate, prin Centru de Asistenta disponibil 24 de ore din 24 pe intreaga perioada a calatoriei dvs.

Email:  consultantasigurari@consultant.com

Calatorie placuta!Practicati sporturi extreme: schi, rafting, windsurfing, scuba-diving, bungee-jumping, motociclism, alpinism, skateboarding?


V-ati planificat o vacanta in strainatate si veti practica un sport considerat extrem? Asigurarea pentru sporturi extreme va poate proteja financiar daca aveti parte de accidente in timpul practicarii sportului, indiferent de locatie (pe partia de schi, in timpul ascensiunilor montane, etc.).


Asigurare de calatorie
Asigurarea de calatorie si sporturi este valabila pentru participarea la activitati cu un inalt grad de periculozitate, precum cele mentionate. 


Cere detalii prin: Formularul de contact

Email: consultantasigurari@consultant.com
Cand plecati in calatorie, in vacanta sau intr-o calatorie de afaceri, puteti beneficia de clauze diferite pe asigurarea dvs. de calatorie. Folositi formularul de contact, trimiteti-ne un email sau sunati-ne pentru informatii suplimentare si incheierea asigurarii de calatorie. Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. nu trebuie sa contina expresii vulgare, discriminari, atacuri la adresa persoanelor.