Asigurari, Pensii Private, Investitii, Profit : Asigurari malpraxis, Consultanta. Romania

Asigurari malpraxis

Asigurare - doctori, asistenti, tehnicieni dentari
Doctor
Riscul asigurat pe o polita malpraxis cuprinde un eveniment care implica raspunderea civila profesionala a cadrelor medicale (malpraxis). 

Contractul de asigurare cuprinde obligatoriu riscul de baza cu sume asigurate in functie de specializarea medicala, intre 2500 euro si 62000 de euro, conform legii. 

Se acorda acoperiri si pentru perioada retroactiva, adica perioada anterioara intrarii in valabilitate a politei de asigurare. 

Asigurarile malpraxis pentru cadre medicale acopera prejudicii materiale, ca urmare a vatamarii corporale sau decesului pacientului produse ca urmare a unor erori profesionale (acte de malpraxis); costul pentru repetarea unor investigatii medicale; cheltuieli de judecata, in anumite conditii.

In plus fata de riscul de baza, se pot adauga clauze suplimentare, cum ar fi: clauza daune morale , clauza de boli profesionale, clauza de daune materiale la bunurile personale ale pacientilor, clauza de prejudicii materiale produse in timpul acordarii primului ajutor, precum si clauza de raspundere pentru personalul din subordine.
               
Specialitati medicale ale asiguratilor pe asigurarea malpraxis:
asigurare malpraxis

Contactati-ne pentru oferte personalizate, in functie de specialitatea medicala.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. nu trebuie sa contina expresii vulgare, discriminari, atacuri la adresa persoanelor.