Asigurari, Pensii Private, Investitii, Profit : Asigurari PERSOANE FIZICE, Consultanta. Romania

Asigurari PERSOANE FIZICE

Va prezentam asigurarile intermediate de noi pentru dvs. cu acoperiri specifice. Persoanele fizice isi pot alege orice tip de asigurare din portofoliul nostru. In functie de tipul de asigurare, sunt necesare anumite detalii despre bunurile de asigurat si despre contractantul / asiguratul contractului.

Asigurari pentru persoane fizice:

Asigurari de locuinte


Se accepta in asigurare doar anumite tipuri de locuinte, factorii importanti in determinarea primei de asigurare fiind anul constructiei cladirii, suprafata utila, numarul de etaje al cladirii, starea locuintei, valoarea bunurilor.

Asigurari RCA si Casco


Asigurarea obligatorie auto Rca se poate incheia rapid, putand opta hiar si pentru plata online. Pentru asigurarea facultativa CASCO sunt necesare detalii privind caracteristicile automobilului si detalii despre proprietarul auto.
Asigurari de raspundere civila profesionala - malpraxis (medici, asistenti, tehnicieni dentari), pentru contabili, notari publici, avocati


Conform legislatiei in vigoare, diferite categorii profesionionale pot activa doar daca detin asigurare de raspundere civila profesionala fata de terti. La calculul primei de asigurare se tine cont mai ales de vechimea in profesie.Asigurari de calatorie si sporturiLa organizarea excursiei in strainatate, tineti cont si de asigurarea de calatorie care va scapa de cheltuierea unor sume de bani in cazul unor evenimente medicale. De asemenea, sunteti ajutati sa ajungeti la cea mai apropiata unitate de medicala. Exista diferite tipuri de contracte pentru asigurarea de calatorie.


Asigurari de viata


Aceste tipuri de asigurari se potrivesc persoanelor care doresc sa isi protejeze financiar familia si cei dragi in cazul aparitiei unor evenimente nefericite cum ar fi decesul. Mai mult, se poate opta pentru contracte de asigurare de viata in care exista clauze de capitalizare. Astfel, la maturitatea contractului, persoana asigurata poate fi beneficiarul unor sume de bani.


Asigurari de sanatate


Cand starea de sanatate nu ne permite sa muncim, nu doar ca nu castigam bani dar avem si cheltuieli deloc de neglijat pentru a ne reface sanatatea. O asigurare de sanatate ne scoate din impas si se pot deconta mai multe tipuri de cheltuieli.


Alte Asigurari de raspundere civila fata de terti (chirias fata de proprietar, proprietar fata de chirias, raspundere civila generala)


In ziua de azi exista foarte multe situatii in care peroane fizice sau juridice inchiriaza proprietati de la alte persoane, iar pentru a nu scoate bani din buzunar in cazul in care se intampla un eveniment nedorit (cum ar fi incendiu sau inundatie), o solutie buna este incheierea unui contract de asigurare de raspundere civila generala.


Pensii private


Obtineti detalii si oferte personalizate prin Formularul de contact
Email: consultantasigurari@consultant.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. nu trebuie sa contina expresii vulgare, discriminari, atacuri la adresa persoanelor.