Treceți la conținutul principal

Asigurarea pentru Restaurante, Hoteluri, Moteluri, Pensiuni

Cum îți asiguri restaurantul, hotelul, motelul, pensiunea, hostelul, unitatea de cazare, spațiul de servire a mesei

Dacă ești proprietara sau proprietarul unui restaurant, fastfood, hotel, pensiune sau orice spațiu de cazare, sigur ai văzut evenimente care au afectat afaceri din domeniul tău de activitate. Anumite evenimente care produc pagube, pot fi cuprinse în asigurarea pentru unități de cazare și de servire a mesei.

asigurare restaurant, pensiune

Dacă ai această asigurare, poți primi bani dacă se produc daune:
  1. Ca urmare a unui incendiu, unei explozii, unor fenomene electrice. Ce se întâmplă? Ia foc locația, vin pompierii și sting incendiul. Se distruge foarte mult, dacă nu chiar tot. Pierzi. Prin asigurarea încheiată pentru spațiul respectiv, primești bani pentru a-ți repune afacerea pe picioare. 
  2. În urma avariilor la instalațiile de apă, pe lângă distrugerea sistemului de conducte, apa poate să afecteze si alte bunuri la locație. Ai asigurare cu clauza în contract? Primești o sumă de bani să refaci tot ce a fost afectat.
  3. La furt, tâlhărie, vandalism, de multe ori se distrug lucruri, uși, pereți, mobilier, iar distrugerea lor produce pagube financiare în bugetul tău. Dacă ai asigurarea potrivită, poți și să renovezi totul cu banii primiți, pe lângă despăgubirea pentru bunurile furate.
  4. Intoxicația cu salmonella se poate întâmpla chiar dacă iei toate măsurile sanitare necesare și cerute de legislația în vigoare. Ai auzit de invitați la nuntă care au ajuns la spital în urma acestei intoxicații? Și restaurantul avea toate avizele conforme! Dacă ai clauza în polița de asigurare, clienții tăi participanți la eveniment sunt despăgubiți.
  5. Furtul hainelor clienților din garderobă poate avea loc, iar clientii tăi pot primi bani reprezentând contravaloarea lucrurilor furate.
  6. Asigurarea echipamentelor de bucătărie profesionale te sprijină financiar dacă acestea se distrug în urma evenimentelor incluse în poliță. Știi că nu sunt mici costurile pentru aparatura profesională din bucătărie. Ai grijă să fie incluse în contractul de asigurare.
  7. Accidentarea persoanelor în hotel sau restaurant, precum și alte riscuri pot fi acoperite prin polița ta de asigurare.
Evenimentele afectează profitul afacerii tale și amenință să prejudicieze imaginea și reputația hotelului, motelului, pensiunii, hostelului, restaurantului.

Chiar dacă (și trebuie s-o faci) iei toate măsurile necesare, aceste evenimente pot avea loc și îți pot afecta bugetul. Asigurarea te ajută să ieși elegant dintr-o asemenea situație, să treci de un posibil dezastru financiar.

Intoxicațiile cu salmonella ar putea prejudicia imaginea afacerii tale, indiferent că este un Hotel de 5 stele, o Pensiune, un Restaurant elegant, sau Fastfood. Bacteria salmonella se regăsește adesea, accidental, în ouă, carne de pui și chiar fructe congelate, producând toxiinfecții alimentare. Dacă evenimentele organizate au multi invitați (nuntă, petrecere, business lunch, corporate event), cum te-ai simți să plece invitații direct la spital? Chiar dacă tu ai luat toate măsurile necesare! Asigură-te că poți să rezolvi elegant situația cu o asigurare adecvată.

Contactează-ne și îți oferim suport în alegerea celei mai potrivite asigurări pentru tine, pentru afacerea ta. Formular de contact

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Documente transcriere sau înmatriculare autoturism second hand ori nou. Inclusiv asigurare RCA

Actualizare 29.07.2024 Cartea de Identitate a Vehiculului (CIV) are un nou format , conform legilor actuale. Modificarea formei CIV a fost necesară datorită cerințelor OG nr. 78/2000, conform căreia datele proprietarilor și numerele de înmatriculare ale autovehiculelor nu mai sunt înscrise în CIV. De asemenea, ordinul comun MTI/MAI/MF nr. 211/28/391/2024 stabilește noul format al CIV.  Pentru deținătorii de autovehicule această schimbare nu vine cu nicio obligație.  În noul format, documentul CIV păstrează aceleași categorii de informații despre vehicul, dar dispar câmpurile destinate completării datelor despre posesor și numărul de înmatriculare.  Noul model de CIV se eliberează în reprezentanțele RAR. Documentul în forma anterioară va rămâne în continuare valabil. Transcrierea unui autovehicul în România înseamnă că mașina este deja înmatriculată în România și are Cartea de Identitate a Vehiculului (CIV) obținută la Registrul Auto Român (R.A.R.).   Înmatricula...

Cum să gestionezi riscurile în proiecte

Cum să gestionezi proiecte și riscuri - Ghid în 5 pași Managementul riscurilor în proiecte (risk management, project risk management) sunt expresii folosite în orice tip de proiect. Proiectul poate fi o afacere, administrarea unui eveniment, crearea digitală. Procesul de management al riscului include cinci pași, respectiv identificarea, analizarea, evaluarea, tratarea și monitorizarea. Poți atenua riscurile prin evitare, acceptare, reducere sau transfer. Cum ar putea fi definit managementul riscului în managementul proiectelor? În managementul de proiect, riscul este orice eveniment potențial care îți poate afecta proiectul, pozitiv sau negativ. Managementul riscului este procesul de identificare și abordare a acestor evenimente înainte sau pe măsură ce acestea se întâmplă. Riscul poate apărea în multe forme diferite cum ar fi boala angajaților, vremea nefavorabilă, costurile neașteptate, întârzierile de transport. Toate proiectele au riscuri și abilitatea de a conduce un proiect prin...

Asigurări pentru copii - Asigurarea copilului tău

Asigurările pentru copii sunt contracte prin care pui bani deoparte și de care copii pot beneficia după majorat. Asigurarea copilului tău este o formă de investiție și de responsabilitate financiară. Alege asigurarea pentru copilul tău. Dacă tu pățești ceva, continuăm noi planul de economisire. Investește acum în viitorul copilului tău ca să aibe un capital pus deoparte pentru când se face mare.   Când te gândești la asigurarea cu capitalizare ai în vedere protecție , economisire , investiție . Cumperi lucruri pentru copilul tău atunci când începe școala, când mergeți în concedii, când vrei pur și simplu să îți răsfeți copilul, toate fiind cheltuieli și nicio economisire de fapt. Cum poți să economisești bani pentru copilul tău? Asigurare de viață cu capitalizare Plan de economisire pentru copii Produse bancare de depozit Achiziție imobil Începe cât mai devreme să acționezi pentru a pune bani deoparte pentru copilul tău. Poate te întrebi câți bani ar trebui să pui deoparte? Re...