Asigurari, Pensii Private, Investitii, Profit : Asigurarea pentru Restaurante si Hoteluri, Moteluri, Pensiuni, Hosteluri, Consultanta. Romania

Asigurarea pentru Restaurante si Hoteluri, Moteluri, Pensiuni, Hosteluri

Daca sunteti proprietarul unui restaurant, fastfood, hotel, pensiune sau orice spatiu de cazare,   ganditi-va la evenimente care au afectat afacerea dvs. sau a cunoscutilor dvs.

Asigurarea cuprinde urmatoarele acoperiri: 
    asigurare restaurant, pensiune
  1. Incendiu, trasnet, explozie, fenomene electrice; 
  2. Daune produse de avarii la instalatiile de apa;
  3. Furt si talharie, vandalism;
  4. Intoxicatia cu salmonella;
  5. Furtul hainelor clientilor din garderoba;
  6. Asigurarea echipamentelor de bucatarie profesionale;
  7. Accidentarea persoanelor in incinta hotelului sau a restaurantului si alte riscuri.
Evenimentele afecteaza profitul afacerii dvs. si ameninta sa prejudicieze imaginea si reputatia hotelului, motelului, pensiunii, hostelului sau a restaurantului.

Chiar daca va luati toate masurile necesare, aceste evenimente pot avea loc. Asigurarea specifica va ajuta sa iesiti elegant dintr-o asemenea situatie, sa treceti cu usurinta peste un posibil dezastru financiar.

Intoxicatiile cu salmonella ar putea prejudicia imaginea afacerii dvs., indiferent ca vorbim de un Hotel de 4 stele sau o Pensiune, ori de un Restaurante elegante sau Fastfood. Bacteria salmonella se regaseste adesea, accidental, in oua, carne de pui si chiar fructe congelate, producand toxiinfectii alimentare.

Daca evenimentele organizate de dvs. implica multi invitati, ganditi-va cum ar fi o nunta, sau o petrecere de Revelion, cum v-ati simti sa plece invitatii direct la spital? Asigurati-va ca rezolvati elegant situatia.

Contactati-ne pentru detalii si va oferim suport in alegerea celei mai potrivite asigurari pentru dvs.!
Formular de contact

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. nu trebuie sa contina expresii vulgare, discriminari, atacuri la adresa persoanelor.