Asigurari, Pensii Private, Investitii, Profit : Idei preconcepute care ti-ar putea ruina vacanta in destinatii exotice, Consultanta. Romania

Idei preconcepute care ti-ar putea ruina vacanta in destinatii exotice

Numarul romanilor care pleaca vara in vacanta este cu 65% mai mare decat cei care calatoresc iarna pentru petrecerea concediului. Destinatiile exotice precum cele din Europa sau Republica Dominicana, Tailanda, Cuba, Indonezia, Peru, SUA, Mauritius, Tanzania, Maldive sunt alese in functie de preferintele fiecaruia si, bineinteles, de bugetul alocat pentru vacanta.

Dar anumite idei preconcepute pot influenta alegerea destinatiei. Evita-le pentru a nu-ti ruina vacanta. Expertii in turism ofera sfaturi simple de urmat.

1. Nu selectati destinatia pentru vacanta conform "locatiei in voga", ci in functie de ceea ce va place cu adevarat

Tendinte exista in toate domeniile, dar atunci cand vine vorba de vacante, este riscant sa tineti cont doar de locatiile la moda. Specialistii in turism recomanda sa studiati toate ofertele disponibile, sa discutati cu prietenii care au fost deja in locatiile selectate si sa cititi parerile online ale turistilor. Alegeti ceea ce simtiti ca vi se potriveste cel mai bine. Mai mult, discutati cu un consultant de turism pentru a primi cea mai buna recomandare pentru ceea ce doriti de fapt.

Asigurare pentru destinatii exotice

Incercati sa lasati deoparte ideile preconcepute; cele mai dese sunt legate de buget pentru o anumita locatie. Pasionatii de calatorii ar trebui sa inteleaga destul de usor faptul ca o sedere in Republica Dominicana poate fi la un pret apropiat de cel pentru o destinație de vacanta in Europa. Daca nu ati optat pentru varianta early booking, este posibil sa platiti mai mult pentru biletele de avion.

2. Orientati-va dupa un pret corect

Turistii isteti inteleg pretul echitabil si vad dincolo de pret. Credeti ca putem gasi o vacanta exceptionala la pret mic? Realitatea este ca, in final, vom avea experienta pentru care am platit si ar fi bine sa avem asteptari ca atare. Evitati sa va ruinati vacanta in destinatii exotice daca va asteptati la altceva decat la ceea ce ati platit.

Intrebati la agentia de turism care este pretul final total al sejurului (inclusiv eventuale taxe de aeroport, taxe de statiune, etc.) pentru a va feri de costuri suplimentare. La calatoria cu avionul, fiti atenti si la taxele percepute pentru bagaje, pe langa greutate si numar de bagaje maxime admise.

3. Vacanta in functie de pasiuni

Concediul formidabil este cel in care se tine cont de dorintele si pasiunile turistilor. In discutia cu cei de la agentia de turism, mentionati interesele si pasiunile care va fac sa va simtiti cel mai bine in concediu. Astfel, gasiti pachete turistice in destinatii exotice care includ activitatile preferate.

Daca doriti sa va cazati la hotel, este posibil sa existe si acel jacuzzi care va pasioneaza. Nu ar fi imposibil sa gasiti sauna, piscina interioara sau / si exterioara. La pensiuni turistice, activitatile in aer liber pot include calarie, paintball, si alte activitati outdoor pentru distractie totala.

Vacanta petrecuta in strainatate este fara griji daca tineti cont de sfaturile de mai sus si solicitati asigurarea de calatorie pentru fiecare membru al familiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. nu trebuie sa contina expresii vulgare, discriminari, atacuri la adresa persoanelor.