Treceți la conținutul principal

Asigurări pentru copii - Asigurarea copilului tău

Asigurările pentru copii sunt contracte prin care pui bani deoparte și de care copii pot beneficia după majorat. Asigurarea copilului tău este o formă de investiție și de responsabilitate financiară.

Alege asigurarea pentru copilul tău. Dacă tu pățești ceva, continuăm noi planul de economisire. Investește acum în viitorul copilului tău ca să aibe un capital pus deoparte pentru când se face mare.

 
asigurare pentru copii

Când te gândești la asigurarea cu capitalizare ai în vedere protecție, economisire, investiție. Cumperi lucruri pentru copilul tău atunci când începe școala, când mergeți în concedii, când vrei pur și simplu să îți răsfeți copilul, toate fiind cheltuieli și nicio economisire de fapt.

Cum poți să economisești bani pentru copilul tău?

  • Asigurare de viață cu capitalizare
  • Plan de economisire pentru copii
  • Produse bancare de depozit
  • Achiziție imobil
Începe cât mai devreme să acționezi pentru a pune bani deoparte pentru copilul tău. Poate te întrebi câți bani ar trebui să pui deoparte? Recomandarea este de 5 - 8 % din bugetul familiei pentru un plan de economisire pentru copil. Îți faci calcule și poate ajungi la concluzia că cinci la sută îi cheltuiești oricum în fiecare an fără să-ți dai seama de fapt pe ce… Și atunci, cum să faci să pui deoparte bani?

Totul despre asigurarea pentru copii: beneficii și costuri

Până la ce vârstă se poate încheia și care sunt beneficiile garantate de poliță

Asigurarea pentru copii este o asigurare cu capitalizare și sunt acoperite evenimentele legate de îmbolnăvire, accident, deces al tutorelui/asiguratul din polita. Ai acces la următoarele beneficii:

  • Bani de urgență pentru copii
  • Preluarea plăților primelor de către asigurător;
  • Bani pentru spitalizare și intervenții chirurgicale din accident sau din accident și îmbolnăvire;
  • Bani pentru imobilizare în aparat gipsat;
  • Protecție financiară (plata unui procent din suma asigurată) în cazul bolilor grave;
  • Protecție financiară (plata unui procent din suma asigurată) în caz de fracturi și arsuri din accident;

Protecția financiară în cazul decesului Titularului de poliță/ Rudei (pot fi părinți, bunici, mătuși, unchi, nași, persoane care au legături cu copilul pentru care încheie asigurarea) reprezintă achitarea primei de plată de către Asigurător până la maturitatea poliței în caz de deces din orice cauză a oricărei persoane desemnate ca Titular/ Rudă.

Contractul se poate încheia între vârstele de 0 și 20 de ani ai copilului, iar valabilitatea poliței durează până ce acesta împlinește 25 de ani. Vârsta titularului (părinți, bunici, nasi, mătuși, unchi, persoane cu interes asigurabil față de copii) trebuie să fie cuprinsă între 15 și 70 de ani, iar vârsta Asiguratului nu poate fi mai mare de 75 ani la maturitatea contractului de asigurare. 

Durata asigurării este cuprinsă între 5 şi 25 ani.

Ce este asigurarea pentru copii?

  • Este asigurarea pentru protecția financiară a copilului tău când acesta va deveni major
Sumele plătite periodic se capitalizează pe toată durata contractului de asigurare pentru copilul tău. Astfel, planul de economii pentru copii este o variantă optimă pentru a pune bani deoparte pentru copilul tău și de a fi protejat financiar.

Prin asigurarea de bază pentru copii se acordă bani la finalul contractului. În caz de deces al asiguratului (părinte, bunic, naș, mătușă, unchi, persoană cu interes asigurabil față de copil și menționată în polița de asigurare), contractul de asigurare pentru copil se menține în vigoare și se plătește de către Asigurător. Iar la finalul contractului, copilul beneficiar primește suma de bani menționată în contractul de asigurare.


Dacă copilul tău începe studiile la o facultate, poți solicita banii de pe contract (între 18 și 24 de ani). Este valabil și dacă copilul tău se căsătorește în intervalul specificat anterior.

După începerea școlii - şcoală generală, liceu, facultate - după caz, dacă copilul tău învăță foarte bine, acesta va primi beneficii suplimentare prin contractul de asigurare.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Avocații și asigurarea de răspundere civilă profesională

Asigurarea de răspundere civilă profesională a avocaților este contractul dintre persoanele care desfășoară profesia de avocat și societatea de asigurări prin care se acordă despăgubiri ca urmare a unor erori profesionale. Persoanele care achiziționează aceste tipuri de asigurări pot fi persoane fizice sau persoane juridice sub anumite forme de organizare. Profesia de avocat se poate desfășura în următoarele forme, conform legislației în vigoare: avocat persoană fizică, definitiv sau stagiar, colaborator sau salarizat in interiorul profesiei; cabinete individuale; societăți civile profesionale; cabinete grupate; cabinete asociate; societăți profesionale cu răspundere limitată. Aceste forme sunt valabile la momentul scrierii articolului. Pentru detalii legate de forma de desfășurare a activității, apelează la autoritățile competente și/sau consultanți din mediul privat pentru a-ți alege forma care se potrivește cel mai bine pentru tine și profesia ta de avocat. Indiferent de forma ale

Granturi pentru retehnologizare. Asigurări

Asigurarea echipamentelor tehnologice, utilajelor, echipamentelor IT&C, în legătură cu granturile pentru investiții destinate retehnologizării IMM-urilor din (conform Anexei Nr.3 din Ordonanța de urgență 113/2022 referitoare și la Măsura POC 4.1.1 Bis în care sunt specificate toate codurile CAEN aferente): 10 Industria alimentară (secțiunea C)  16 Prelucrarea lemnului, fabricarea produselor din lemn și plută, cu excepția mobilei; fabricarea articolelor din paie și din alte materiale vegetale împletite 2 Fabricare produselor din cauciuc și mase plastice 23. Fabricarea altor produse din minerale nemetalice  25. Industria construcțiilor metalice și a produselor din metal, exclusiv mașini, utilaje și instalații  27. Fabricarea echipamentelor electrice  28. Fabricarea de mașini, utilaje și echipamente n.c.n.  41. Construcții de clădiri 42. Lucrări de geniu civil  43. Lucrări speciale de construcții Măsura POC 4.1.1 Bis este reglementată prin Ordonanța de urgență 113/2022 care prevede

Asigurarea echipamentelor și tehnologia 5G

Ce înseamnă 5G și cum îți asiguri echipamentele electronice cu noua tehnologie? 5G este denumirea pentru generația a cincea de tehnologie pentru rețelele celulare fără fir, cu viteze de transmitere de date foarte mari, latență mică, cu posibilitatea de a conecta mai multe obiecte - internetul obiectelor ( Internet of Things ), cu utilizare eficientă în realitatea augmentată - asistență remote, la distanță, între diferiți profesioniști inclusiv în medicină, furnizarea de utilități, în dezvoltarea caselor inteligente, transporturilor, orașelor inteligente. Echipamentele și tehnologiile mobile au evoluat: de la tehnologia 1G a primelor telefoane mobile, de la jumătatea anilor ʼ80, care permitea apeluri vocale la distanță prin intermediul terminalelor fără fir, cu semnal radio analogic; la tehnologia 2G, de  la începutul anilor  ʼ90, care permitea apeluri vocale precum și transmiterea de mesaje texte scurte (SMS), roaming național sau apeluri în așteptare, cu semnal radio digital și stand