Treceți la conținutul principal

Asigurări de viață și asigurări generale

Produsele de asigurare cuprind asigurări generale și asigurări de viață cu primirea indemnizațiilor de asigurare la deces sau la finalul contractului. Asigurările se pot încheia persoanelor juridice și persoanelor fizice.

Tipurile de asigurări generale și de asigurări de viață pentru persoane și firme

Asigurări pentru persoane juridice

  1. Asigurări pentru clădiri în care se desfașoară activități comerciale, economice, industriale, administrative, de laborator, construite și funcționale conform autorizărilor legale, clădire care poate fi spațiu propriu sau închiriat, și pentru bunurile companiei, utilaje, echipamente, stocuri de marfă, mobilier și alte bunuri de inventar folosite în activitatea economică, aflate în proprietatea firmei sau în custodie
  2. Asigurări pentru IMM - Intreprinderi Mici și Mijlocii pentru firme cu diferite domenii de activitate, contracte de asigurare care protejează financiar patrimoniul companiilor și acoperă prejudicii ca urmare a incendiului, intervenției autorităților pentru oprirea incendiului și salvarea bunurilor asigurate, căderii de corpuri pe clădirea asigurată, exploziei, vehiculelor, energiei electrice, termice, hidraulice, funcționării necorespunzătoare a aparatelor electronice, a instalațiilor de încălzire sau aer condiționat.
  3. asigurare sediu
  4. Asigurări pentru Cabinete Medicale, laboratoare, cabinete stomatologice, prin care se pot asigura spațiile medicale, bunurile de inventar, aparatura electronică de tipul ecograf, endoscop, aparatură cu rezonanță magnetică, cu raze X și altele asemenea, documentele de arhivă și rețete medicale. Emitem și asigurări de răspundere profesională malpraxis pentru cadre medicale și farmaciști.
  5. Asigurări pentru Birouri profesionale, avocați, notari publici, prin care se asigură spațiul de birouri și bunuri, mobilă, echipamente tehnică de calcul, calculatoare, copiatoare, echipamente tip surse de alimentare cu energie electrică, aer condiționat, reclame luminoase.
  6. Asigurări pentru Saloane de Frumusețe, centre spa și wellness, cu despăgubiri pentru pagube produse în salon, ustensile și echipamente profesionale care au costuri mari de achiziție, furtul bunurilor clienților salonului, fără bunuri de valoare (bijuterii, ceasuri, bani) și aparatura electronică deținute de clienți.
  7. Asigurări pentru Restaurante și Hoteluri, Moteluri, Pensiuni, Hosteluri care pot cuprinde clauze de asigurare cu despăgubiri în cazul incendiului, exploziei, supratensiunii, scurtcircuitului, defecțiunii la instalațiile de apă, furtului, daunelor la sistemul tehnic de gătire din bucătărie
  8. Asigurări flotă auto, CASCO și RCA pentru autoturisme, camioane, tiruri, autoutilitare, cu despăgubiri care se plătesc în cazul accidentelor rutiere, accidentelor cu avarii produse doar mașinii asigurate, pagubelor cauzate de ciocniri, lovituri, izbiri, incendiului, exploziei, furtului.
  9. Asigurări de sănătate pentru angajați, cu acoperire teritorială în România sau în întreaga lume, cu indemnizații plătite către angajați care au beneficiat de servicii medicale (spitalizare, convalescență, operație, fracturi, arsuri, invaliditate, cheltuieli medicale)
  10. Asigurări de călătorie și sporturi, participări la teambuilding, conferințe, simpozioane, călătorii în scop de afaceri și se pot plăti despăgubiri în bani pentru restabilirea stării de sănătate în urma accidentelor sau îmbolnăvirii, pierderea / furtul bagajelor, daune produse din neglijența dumneavoastră, pierderea ori furtul documentelor.
  11. Asigurări de utilaje specifice anumitor domenii de activitate și industrii cu riscuri cuprinse în asigurare cum ar fi explozie, incendiu, coliziune, răsturnare, cădere în surpături de pământ, excavari, căderi de pietre, erori de operare, fenomene naturale, și pot cuprinde macarale, buldozere, excavatoare, încărcătoare, betoniere, utilaje pe șine sau pe roți.
  12. Asigurări de răspundere civilă generală față de terți sau specific pentru profesii precum medici, avocați, contabili, notari publici, care acoperă daune produse terților conform condițiilor de asigurare
Obtineți detalii și oferte personalizate la numărul de telefon mobil +4 0742185510 sau prin formular ori email consultantasigurari@consultant.com

Asigurări pentru persoane fizice

Asigurările sunt, de fapt, modalități prin care noi primim bani în calitate de asigurați sau cei păgubiți la producerea evenimentelor asigurate. Dacă ne ia foc casa, pierdem toate bunurile pe care le avem în interior, apa provenită în urma stingerii incendiului poate să producă stricăciuni mari și, în plus, este posibil să fie afectate și casele vecinilor. La accidente auto, se pot produce daune atât la mașina personală cât și altor mașini, precum și pasagerilor din vehicule. În urma acestor evenimente, prejudiciile financiare pot fi acoperite prin indemnizațiile de asigurare și despăgubiri.

Acestea sunt tipurile de contracte de asigurare pe care le puteți încheia cu noi în urma analizei riscurilor financiare. Persoanele doresc protejarea vieții și integrității patrimoniului în fața unor evenimente nedorite, posibile și generatoare de pierderi financiare. Noi venim în sprijinul acestor cerințe și necesități de asigurare.

Contactați-ne pentru asigurări, soluții de asigurare personalizate prin Formularul de contact, pe adresa de poștă electronică consultantasigurari@consultant.com sau la numărul de telefon dedicat 0742185510.

Comentarii

  1. Avem angajati care se deplaseaza in interes de serviciu pe perioade mai lungi de timp, cateva luni. Oferta de asigurare ce contine?

    Cu stima.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. nu trebuie sa contina expresii vulgare, discriminari, atacuri la adresa persoanelor.

Postări populare de pe acest blog

Asigurarea echipamentelor și tehnologia 5G

Ce înseamnă 5G și cum îți asiguri echipamentele electronice cu noua tehnologie? 5G este denumirea pentru generația a cincea de tehnologie pentru rețelele celulare fără fir, cu viteze de transmitere de date foarte mari, latență mică, cu posibilitatea de a conecta mai multe obiecte - internetul obiectelor ( Internet of Things ), cu utilizare eficientă în realitatea augmentată - asistență remote, la distanță, între diferiți profesioniști inclusiv în medicină, furnizarea de utilități, în dezvoltarea caselor inteligente, transporturilor, orașelor inteligente. Echipamentele și tehnologiile mobile au evoluat: de la tehnologia 1G a primelor telefoane mobile, de la jumătatea anilor ʼ80, care permitea apeluri vocale la distanță prin intermediul terminalelor fără fir, cu semnal radio analogic; la tehnologia 2G, de  la începutul anilor  ʼ90, care permitea apeluri vocale precum și transmiterea de mesaje texte scurte (SMS), roaming național sau apeluri în așteptare, cu semnal radio digital și stand

Avocații și asigurarea de răspundere civilă profesională

Asigurarea de răspundere civilă profesională a avocaților este contractul dintre persoanele care desfășoară profesia de avocat și societatea de asigurări prin care se acordă despăgubiri ca urmare a unor erori profesionale. Persoanele care achiziționează aceste tipuri de asigurări pot fi persoane fizice sau persoane juridice sub anumite forme de organizare. Profesia de avocat se poate desfășura în următoarele forme, conform legislației în vigoare: avocat persoană fizică, definitiv sau stagiar, colaborator sau salarizat in interiorul profesiei; cabinete individuale; societăți civile profesionale; cabinete grupate; cabinete asociate; societăți profesionale cu răspundere limitată. Aceste forme sunt valabile la momentul scrierii articolului. Pentru detalii legate de forma de desfășurare a activității, apelează la autoritățile competente și/sau consultanți din mediul privat pentru a-ți alege forma care se potrivește cel mai bine pentru tine și profesia ta de avocat. Indiferent de forma ale

Granturi pentru retehnologizare. Asigurări

Asigurarea echipamentelor tehnologice, utilajelor, echipamentelor IT&C, în legătură cu granturile pentru investiții destinate retehnologizării IMM-urilor din (conform Anexei Nr.3 din Ordonanța de urgență 113/2022 referitoare și la Măsura POC 4.1.1 Bis în care sunt specificate toate codurile CAEN aferente): 10 Industria alimentară (secțiunea C)  16 Prelucrarea lemnului, fabricarea produselor din lemn și plută, cu excepția mobilei; fabricarea articolelor din paie și din alte materiale vegetale împletite 2 Fabricare produselor din cauciuc și mase plastice 23. Fabricarea altor produse din minerale nemetalice  25. Industria construcțiilor metalice și a produselor din metal, exclusiv mașini, utilaje și instalații  27. Fabricarea echipamentelor electrice  28. Fabricarea de mașini, utilaje și echipamente n.c.n.  41. Construcții de clădiri 42. Lucrări de geniu civil  43. Lucrări speciale de construcții Măsura POC 4.1.1 Bis este reglementată prin Ordonanța de urgență 113/2022 care prevede