Asigurari, Pensii Private, Investitii, Profit : Asigurare de Raspundere Civila Profesionala a Avocatilor, Consultanta. Romania

Asigurare de Raspundere Civila Profesionala a Avocatilor

Asigurarea ofera protectia necesara pentru desfasurarea activitatii acreditate in domeniul juridic, fara stres si in deplina siguranta. Persoanele care practica profesia de Avocat, si aici ne referim la avocati stagiari sau avocati definitivi, au posibilitatea sa incheie o asigurare specifica activitatii lor.

asigurare avocati

Avocatii pot reprezenta un cabinet, un birou sau o societate profesionala de profil. Se pot asigura indiferent de forma organizatorica. Munca unui avocat poate fi stresanta si presupune expunerea la riscuri. Este importanta o asigurare care te poate scapa de griji.

Beneficii:


  1. Asigurarea presupune acoperire completa (in baza legislatiei in vigoare);
  2. Termeni bine definiti in cadrul asigurarii;
  3. Acoperirea este valabila pe intreg teritoriul Romaniei, nu doar la o locatie fixa.


Riscuri acoperite prin asigurare:

  • Prejudicii Financiare de care raspund in baza legii – consencinta directa a pierderilor banesti produse clientilor ca urmare a unor erori profesionale savarsite.
  • Cheltuieli de reconstituire, refacere sau inlocuire a documentelor originale si/sau bunurilor pierdute, ratacite, deteriorate sau distruse din culpa.
  • Cheltuieli de judecata.

In functie de necesitati, cifra de afaceri si/sau expunerea la risc, se poate opta pentru o anumita limita de despagubire. Pentru detalii si oferte personalizate utilizati cu incredere pagina de contact.

Transmite acest articol unui avocat sau unei societati profesionale de profil si vor avea protectia necesara pentru a-si desfasura activitatea in siguranta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. nu trebuie sa contina expresii vulgare, discriminari, atacuri la adresa persoanelor.