Asigurari, Pensii Private, Investitii, Profit : Asigurari de Raspundere Profesionala a Contabililor Autorizati si a Expertilor Contabili, Consultanta. Romania

Asigurari de Raspundere Profesionala a Contabililor Autorizati si a Expertilor Contabili

Asigurarile de Raspundere Profesionala a Contabililor Autorizati, a Expertilor Contabili, a Auditorilor Financiari, a Consultantilor Fiscali si a Cenzorilor acopera erorile profesionale survenite in practicarea profesiei.

Primiti despagubiri pentru:
  • Prejudicii financiare de care dvs. raspundeti in baza legii - consecinta directa a pierderilor banesti produse clientilor dvs.
  • Cheltuieli de reconstituire, refacere sau inlocuire a documentelor originale si|sau a bunurilor pierdute ori deteriorate din culpa dvs.
  • Cheltuieli de judecata.
Asigurarea este valabila pe teritoriul Romaniei.


In functie de necesitatile dvs. de protectie financiara, cifra de afaceri si/sau expunerea la risc, puteti opta pentru o anumita limita de despagubire. Puteti alege modalitatea de incheiere a politei care vi se potriveste cel mai bine:

- individual pentru persoane fizice;
- pentru mai multe persoane fizice de catre Uniuni, Case, Foruri;
- cabinete, birouri, societati profesionale.

In functie de tipul de activitate practicata, puteti opta pentru asigurarea uneia sau a mai multor tipuri de activitati de baza: Expert contabil, Contabil autorizat, Auditor financiar, Consultant fiscal, Cenzor.

Prin eroare profesionala se intelege incalcarea normelor legale care reglementeaza profesia de expert contabil, contabil autorizat, auditor, consultant fiscal sau cenzor, din neglijenta, imprudenta sau cunostinte profesionale insuficiente in acordarea serviciilor financiar-contabile, de audit, de consultanta fiscala sau de cenzorat ce atrage raspunderea profesionala a dvs. fiind Asigurat.

Oferte personalizate: Formular de contact
Email: consultantasigurari@consultant.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. nu trebuie sa contina expresii vulgare, discriminari, atacuri la adresa persoanelor.