Asigurari, Pensii Private, Investitii, Profit : Concediu 2014 in Croatia. Asigurare de calatorie, Consultanta. Romania

Concediu 2014 in Croatia. Asigurare de calatorie

Concediul petrecut in Croatia este minunat cand v-ati planificat totul din timp si v-ati cumparat asigurarea de calatorie. Croatia este situata la intersectia Europei Centrale si Europei de Sud-Est, iar Capitala Zagreb este cel mai mare oras al tarii. Regiunea de coasta a tarii are mai mult de o mie de insule in Marea Adriatica.

Relieful Croatiei este format din Muntii Alpi Dinarici, cu cel mai inalt varf munots Dinara de 1831 m, din zone deluroase in partea de nord si campii din Slavonia in partea de est (parte a Bazinului Panonic). Este traversata de rauri importante, cum ar fi Sava, Drava, Kupa si Dunarea.

Lacurile cele mai renumite din Croatia sunt lacurile Plitvice, un sistem de 16 de lacuri formate in regiuni cu dolomite si calcar. Lacurile sunt renumite pentru culorile lor distincte, acestea variind de la turcoaz la verde, gri sau albastru.  


Croatia Insulara este formata din peste o mie de insule de diferite dimensiuni, din care 48 sunt locuite in permanenta. Cele mai mari insule sunt Cres si Krk , fiecare dintre ele avand o suprafata de aproximativ 405 kilometri patrati. Exista o serie de pesteri adanci in Croatia, dintre care 14 au o adancime mai mare de 500 m, iar 3 pesteri au  o adancime mai mare de 1000 m. 

V-ati facut bagajele? Ati pregatit documentele de calatorie? Stiati de asigurarea de calatorie pentru dvs. si familie?

In functie de destinatie, asigurarea de calatorie este valabila in tari din Europa, America, Asia, Africa, Australia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. nu trebuie sa contina expresii vulgare, discriminari, atacuri la adresa persoanelor.