Asigurari, Pensii Private, Investitii, Profit : Ar putea fi un castig, Consultanta. Romania

Ar putea fi un castig

La ce ne gandim cand vorbim de castig? Unii prefera loto, altii pariuri, de cele mai multe ori sportive. Exista chiar mai multe tipuri de cote. La pariu sportiv, "cota" ar fi un indice al unei oferte dintr-un eveniment sportiv. Este un numar care face corespondenta dintre posibilul castig si miza pariata.  Fanii sporturilor, cei care pariaza, cei care pun pronosticuri si sunt - de cele mai multe ori - castigatori ar putea folosi si un site, daca acceseaza mediul online.Pe noi ne intereseaza in Romania, mai ales. Dar si legislatia CEE in domeniu, nu lasa loc de interpretari. Daca licenta nu este adecvata, nici macar nu se poate accesa un asemenea website. Pur si simplu apare o nota informativa cu neindeplinirea obligatiilor si imposibilitatea de a accesa site-ul. Nici nu mai poate fi vorba de a paria, de a vedea rezultate sau de a cere asistenta. In Europa exista cateva case de pariuri si cazinouri online care au licente valabile.

Chiar daca aveti acces si totul este in regula, probabil - ca o marja de siguranta – ar fi in regula sa va limitati la sume reduse. Da, atractia unui posibil castig este mare. Dar nu va lasati manipulati de ideea unui castig rapid si mare. Sunt persoane care au dezvoltat o anumita tactica, si parca stiu exact–ce-si-cum sa plaseze banutii, pe care echipa sau chiar pe ce sport sa se orienteze. Important este sa existe o limita si o suma care sa nu va pricinuiasca neplaceri in cazul in care pierdeti. Stiti, deja. Exista si riscul sa pierdeti. Si, da, sa si castigati.

Sporturile pentru care se opteaza sunt de cele mai multe ori din categoria fotbal, tenis, rugby, golf si chiar crichet (!). Probabil acum, inainte de Sarbatori, aveti mai mult timp la dispozitie si o analiza a unor cote ar fi ideala. Astfel, puteti estima care ar fi castigul dvs. Indiferent de optiunea aleasa, asigurati-va ca sunteti pe un site securizat (simplu de urmarit prin conexiunea (”https”) si conform cu legislatia in vigoare. Cam despre asta ar fi vorba legat de cazinouri online.

Daca puteti vizualiza website-ul in conditii optime, fara niciun fel de note informative din partea unui Organism de reglementare, probabil acel site este in regula. Amintiti-va totusi: luati masuri intelepte.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. nu trebuie sa contina expresii vulgare, discriminari, atacuri la adresa persoanelor.