Asigurari, Pensii Private, Investitii, Profit : Finante, Consultanta. Romania

FinanteTrading valuta - perechi valutare pe platforme online

Multi oameni de-a lungul ultimilor ani au ajuns sa castige sume reduse de bani din cauza ratelor dobanzii foarte scazute oferite de banci. Astfel din ce in ce mai multe persoane tranzactioneaza pe pietele valutare. Sumele investite ar trebui sa fie intr-un cuantum cu care sa va simtiti confortabil. Poate fi o investitie care sa nu va imbogateasca (mai ales peste noapte), si se recomanda investitii nu foarte mari de bani, mai ales la inceput de tranzactionare. Castigul ar putea creste in viitor.

Tranzactionare perechi valutare

Daca ati efectuat cercetari despre tranzactionarea pe pietele Forex, ati vazut probabil numeroase imagini  care arata o pereche de valute ce se deplaseaza in sus si in jos, iar dedesubt un numar de grafice. Ei bine, daca nu ati inteles toate acestea si modul in care acestea functioneaza, opriti-va. Nu umpleti ecranul de tranzactionare cu tot felul de grafice doar pentru a face sa arate mai bine. Cel mai bun sfat este sa configurati ecranul astfel incat sa afisati o pereche valutara care este trend. 

Va trebui sa va petreceti o lunga perioada de timp cu ochii la piata valutara si mai ales la perechea valutara care va intereseaza, dar odata ce ati facut o tranzactie, parasiti platforma de tranzactionare si faceti orice altceva. Marcati-va castigul prin setarea take profit. De asemenea se recomanda setarea unei valori pentru stop loss si salvati setarile. Unii oameni prefera sa stabileasca o tranzactie pe o anumita pereche valutara si asteapta o zi inainte de a se decide de a intra in tranzactie. 


Mai mult, daca intr-adevar vreti sa vedeti un trend pe termen lung, atunci urmariti un marker timp de cateva saptamani. Daca faceti asta si mai ales corect, atunci puteti castiga timp si bani. Indiferent de timeframe-ul cu care va decideti sa incepeti, pastrati-l dupa ce incepeti cu el (indiferent ca este 1 ora sau 4 ore, o zi, saptamana, luna, an). Daca tot timpul veti schimba timeframe-ul, intr-un final nu va veti simti confortabil cu niciunul. Cand vedeti un trader profesionist la televizor sau pe un site de specialitate, de exemplu, nu-l veti vedea navigand pe diferite ecrane si intr-o continua schimbare a setarilor.

Astfel veti viziona doar modul in care perechea valutara se comporta, iar acest lucru va ofera o privire de ansamblu a modului in care piata se misca. Daca sunteti incepator, ar trebui sa nu efectuati scalping (tranzactii pe termen foarte scurt). Cronologia dvs. ar trebui sa fie de cel putin o ora, dar preferabil pe un timeframe de 4 ore. Invatati sa aveti rabdare. Daca va uitati la termene mai scurte si piata pare ca merge impotriva dvs., atunci veti salva probabil ceva finante si nu veti pierde (mai mult decat va permiteti). Persoanele rabdatoare care nu actioneaza imediat cand piata se intoarce impotriva lor, ar putea constata ca atunci cand se uita la ecran dupa o ora, piata a revenit in favoarea lor.


Puteti alege mai multe platforme de tranzactionare, dar asigurati-va de legalitatea brokerului cu care alegeti sa tranzactionati. Respectiva companie de brokeraj trebuie sa apartina anumitor asociatii nationale de reglementare. Astfel, trebuie sa fie licentiata in tara de origine - FSA intr-un stat membru al Uniunii Europene, NFA in SUA, ASIC in Australia - si sa fie inregistrata in tarile in care isi desfasoara activitatea, precum CNVM in Romania.  Familie si buget

Bugetul familiei si mai ales planificarea bugetului s-ar putea uneori sa ne ofere surprize. Indiferent cat este de mare sau de mic, bugetul ar trebui planificat.


Cheltuirea banilor fara vreo lista de cumparaturi sau fara vreo planificare a bugetului, cel putin trimestriala, ar putea afecta serios finantele familiei.

Stim ca avem cu totii dorinte, unele mai mari sau altele mai mici dar realizabile. Uneori chiar avem probleme urgent de rezolvat si luam in considerare intregul buget al familiei. 

Dupa ce efectuam cheltuieli neprevazute, observam de multe ori ca ramanem cu buzunarul gol. Probabil ca ar fi o solutie sa ne planificam bugetul, cel putin trimestrial. Este recomandabil sa punem deoparte bani si pentru cheltuieli neprevazute.

De fapt, oamenii care pun deoparte bani de fiecare data cand isi incaseaza venitul, nu se vor trezi niciodata cu "surprize" financiare.

Se pare ca ar trebui sa punem deoparte aproximativ 10 % (cel putin) din venitul incasat. Astfel, vom avea intotdeauna bani si pentru cheltuieli neprevazute sau pentru indeplinirea anumitor dorinte.

Probabil este mai dificil sa economisim bani decat sa ii cheltuim, dar ne bucuram cand putem apela la economiile noastre si nu trebuie sa imprumutam bani.

Va uram fiecaruia dintre voi sa va planificati bugetul in mod judicios in anul 2014!

Transmiteti-ne cum va planificati voi de obicei bugetul: Formular de contact.Planuri de economisire

Beneficiile planurilor de economii si investitii

Consilierea financiara si flexibilitatea in alegerea investitiilor te ajuta sa iti planifici economii pe termen lung. Exista produse cu componenta investitionala care iti ofera mai multe optiuni de acumulare a capitalului. Poti sa alegi intre mai multe fonduri de investitii.

Planurile de economisire si investitii pentru pensie, te ajuta sa iti pastrezi stilul de viata si la pensie:

 Produse de asigurare cu componenta investitionala
 Banii platiti pentru sunt alocati in fonduri de investitii 
 Ai control direct asupra investitiilor si poti schimba fondurile de investitii alese initial
 Poti alege intre diferite fonduri de investitii, asumandu-ti riscuri mai mici sau mai mari, in functie de profitul dorit.

Planifica viitorul investind in prezent

• Economisire prin contract, cu drepturi si obligatii ale tuturor partilor contractante
• Plus investitii diversificate in functie de toleranta la risc
• Iti ofera si o componenta de protectie pentru evenimente majore: deces, invaliditate
• Poti extinde acoperirea si pentru membrii familiei in acelasi contract

Planuri de economisire pentru copii

 Economisire garantata pentru viitorul copilului
 Plus investitii diversificate pe termen lung
 Iti ofera protectie financiara pentru tine si copil
 Fondurile acumulate vor fi utilizate in favoarea copilului: pentru o casa, o masina sau plata studiilor.

Email:  consultantasigurari@consultant.com


Investitii financiare

Vom incepe cu mai multe tipuri de investitii care se pot efectua. Totul depinde de situatia dvs. financiara, de bugetul disponibil, apetitul pentru risc. Si, probabil cel mai important, este placerea dvs. de a presta o anumita activitate.
Indiferent de investitia pe care doriti sa o realizati, creati un Plan de afaceri. Acest plan de afaceri va ajuta chiar de la prima intentie de a investi. Vom reveni cu schite si exemple de Planuri de afaceri.
Bursa

Este o piata financiara cu o crestere masiva in ultimii ani. Vorbim de o piata de miliarde de dolari.Se pot tranzactiona actiuni si alte derivate financiare.

La fel ca orice afacere pe care ti-ai dori sa o incepi, si piata financiara comporta riscuri pe care ar fi bine sa le administrezi.

Daca te intereseaza sa investesti, probabil ar trebui sa studiezi, sa te informezi, sa te gandesti la sumele de bani pe care doresti sa le investesti si la riscurile asumate.

Gandeste-te cat vrei sa castigi. Pentru ca nu toate lucrurile merg intotdeauna bine, chiar si dupa efectuarea analizelor, gandeste-te si la pierderea maxima pe o accepti. Probabil ar fi bine ca in permanenta sa fi informat, sa urmaresti informatiile financiare care te intereseaza.


In curand vom publica diverse articole legate de analiza graficelor, de indicatori, de stiri financiare si impactul acestora pe piata de capital.

* Verifica firma prin care vrei sa tranzactionezi daca este autorizata sau reglementata. Tranzactiile cu actiuni comporta riscuri. Analizeaza-ti obiectivele de investitii, nivelul de experienta si aversiunea fata de risc. Exista riscul sa pierzi investitiile. Daca vrei sa investesti pe aceasta piata, trebuie sa intelegi pe deplin piata si sa fii constient de riscurile asociate tranzactiilor pe piata de capital astfel incat sa poti lua o decizie fundamentata inainte de a investi.


Credite

Bugetul disponibil pentru diferite achizitii se poate completa prin credite. Exista chiar si posibilitatea de a aplica online.

Aplicatie online pentru credit

Veti descoperi ca foarte multe companii care ofera credite incurajeaza aplicarea online. Acest lucru se datoreaza faptului ca astfel se reduc costurile legate de salarii, hartie si alte consumabile, etc. Mai mult decat atat, atunci cand aplicati online pentru credit, detaliile dvs. intra rapid in baza de date a furnizorului de credite. Deci interventia manuala este minima atunci când aplicati online pentru un credit. Acest lucru va duce la randul sau, la procesarea mai rapida a cererii dvs.

Desi nu intotdeauna se intampla astfel, daca ati aplica online pentru un credit, aprobarea cererii s-ar putea efectua mult mai repede. Mai mult decat atat, daca aplicati online pentru un credit, puteti salva timp si evitati complicatiile care ar putea interveni cu o insitutie care ofera credite. Puteti compara diferitele credite (din nou online), inainte de a aplica online pentru un credit.


Anumite persoane nu se simt confortabil sa aplice online pentru un credit. Principalul motiv este disconfortul de a oferi informatii personale online. O prima scurta verificare din partea dvs., inainte de a aplica online pentru un credit, este sa vedeti daca adresa site-ului incepe cu "https" (in cazul in care vi se cere sa introduceti detaliile dvs.). "Https" indică faptul ca este un site Web securizat (se poate de asemenea sa verificati daca certificatul de securitate este asigurat de o organizatie cu reputatie de exemplu, Verisign). Daca nu vedeţi "https", nu ar trebui sa aplicati online pentru creditele oferite de aceasta companie.

Scrieti-ne la consultantasigurari@consultant.com despre sumele de bani pe care ati dori sa le investiti, impreuna cu cateva date despre dvs. Este posibil sa va oferim cateva variante personalizate, dupa ce va efectuam o analiza financiara.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. nu trebuie sa contina expresii vulgare, discriminari, atacuri la adresa persoanelor.