Asigurari, Pensii Private, Investitii, Profit : Investitie si protectie prin asigurarea de viata , Consultanta. Romania

Investitie si protectie prin asigurarea de viata

Extra-optiunea oferita de consultantii de asigurari de viata este posibilitatea de a face si investitii. Iar argumentele sunt atragatoare. Randamentul evolutiei contractului de asigurare de viata promis este suficient de mare incat sa aiba sens incheierea unei astfel de polite.

Contact asigurare de viata 0742185510

Inainte de a lua o decizie privind achizitia unei asigurari, ar trebui sa tineti cont de:

  1. Asigurarea de viata cu protectie la deces este cea mai simpla si transparenta formula de a tinge scopul propus: compensarea familiei in caz de deces.
  2. Exista perceptia ca, in lipsa investitiei, banii se pierd. In realitate, banii platiti pentru o asigurare de viata acopera un cost de risc. Astfel, o parte din suma platita nu este capitalizata sau purtatoare de dobanda.
  3. Unul dintre lucrurile pe care le cumperi odata cu asigurarea de viata este propria disciplina financiara. Exista riscul (de deces) ca tot ce a acumulat o persoana sa se iroseasca, iar plata unei asigurari de viata va fi mereu mai sus pe lista de cheltuieli. Pe termen lung, aceasta cheltuiala este in beneficiul clientului.
  4. Banii investiti pentru protectia familiei intr-o asigurare de viata sunt blocati tocmai pentru beneficiul familiei sau individual (daca exista de exemplu si clauza de invaliditate). Acest lucru ar trebui sa aduca si un randament pozitiv financiar, cum ar fi o dobanda minima garantata.
  5. Un aspect important este faptul ca veniturile obtinute din asigurari de viata nu se impoziteaza.

Informatii suplimentare: http://plusprofit.blogspot.ro/p/contact.html utilizand Formularul de contact sau direct prin email: consultantasigurari@consultant.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. nu trebuie sa contina expresii vulgare, discriminari, atacuri la adresa persoanelor.