Asigurari, Pensii Private, Investitii, Profit : Asigurarea RCA in 2014, Consultanta. Romania

Asigurarea RCA in 2014

De anul viitor vom plati mai mult pentru asigurarea obligatorie auto. Politele RCA se vor scumpi in medie cu 10-15%, spun asiguratorii. In anumite situatii, vor fi cresteri ale primelor de asigurare chiar si cu 40 %.

In fiecare an, politele de asigurare RCA se scumpesc. Nici 2014 nu face exceptie, asiguratorii anuntand ca vor creste preturile cu 10-15%, cel putin.

Buzunarele soferilor neexperimentati vor fi cel mai afectate, deoarece acestia vor trebui sa plateasca pentru raspunderea civila auto (RCA) si cu 40% mai mult. De asemenea, s-a anuntat deja faptul ca se vor scumpi si carburantii.

Asiguratorii sustin ca scumpirile sunt justificate, deoarece pagubele produse in accidente depasesc banii stransi din politele obligatorii platite de soferii romani.

In anul 2014, cresterea pentru RCA va fi de 10-15% pentru cei care au permis de conducere de mai multi ani si nu au avut daune pe asigurarile lor RCA, si de 40% pentru incepatori, deoarece se presupune ca acestia nu stapanesc foarte bine automobilul in trafic.

Daca aveti nevoie de asigurarea RCA, contactati-ne prin: Formularul de contact.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. nu trebuie sa contina expresii vulgare, discriminari, atacuri la adresa persoanelor.