Asigurari, Pensii Private, Investitii, Profit : Romanii nu prea cunosc clauzele din asigurarea de calatorie. Cei mai multi se bazeaza doar pe asigurarea medicala, Consultanta. Romania

Romanii nu prea cunosc clauzele din asigurarea de calatorie. Cei mai multi se bazeaza doar pe asigurarea medicala

Romanii care calatoresc in strainatate in scop turistic, de afaceri, sau cu scopul de a presta o munca, de cele mai multe ori isi incheie doar o asigurare medicala de calatorie care acopera servicii medicale in caz de imbolnaviri sau accidente.

In general, o treime dintre cei care calatoresc, isi cumpara si alte pachete de asigurare pentru despagubiri pe perioada calatoriei cu avionul, asistenta rutiera pentru masina personala sau proprietatea firmei la care lucreaza.

O alta clauza benefica este acoperirea pentru pierderea | furtul documentelor (carte de identitate, pasaport, documente de calatorie), raspunderea civila fata de terti.


Se intampla ca romanii ce calatoresc sa nu opteze pentru niciun fel de asigurare atunci cand calatoresc in strainatate, mergand pe premisa ca nu li se intampla nimic, acestia asumandu-si riscurile unei calatorii fara niciun fel de acoperire medicala.

In functie de tara in care calatoriti, serviciile medicale costa de la cateva zeci de euro pentru medicamente si consultatii, pana la cateva sute sau chiar mii de euro pentru tratamente mai complexe.

Asigurarea complexa de calatorie va poate asigura pana la suma de 50 000 €. Pentru mai multe detalii accesati pagina http://plusprofit.blogspot.ro/p/asigurari-de-calatorie.html.

Enjoy your trip!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. nu trebuie sa contina expresii vulgare, discriminari, atacuri la adresa persoanelor.