Asigurari, Pensii Private, Investitii, Profit : NEWS: Serviciile medicale de baza intra in vigoare la 1 aprilie 2014, Consultanta. Romania

NEWS: Serviciile medicale de baza intra in vigoare la 1 aprilie 2014


Pachetul de baza medical ar contine, dupa ultimele declaratii, servicii diferite pentru persoanele asigurate fata de persoanele neasigurate. Initial, serviciile medicale de baza erau aceleasi, atat pentru asigurati cat si pentru neasigurati. Comunicatul de pe site-ul Ministerului Sanatatii confirma faptul ca implementarea pachetului de servicii medicale de baza va avea loc la data de 1 aprilie 2014. Se pune accent pe serviciile oferite de medicii de familie.

Se pare ca pachetul de baza nu ar fi indeajuns pentru diferite aspecte legate de sanatate, incepand de la preventie, programarea pe liste de asteptare si la tratamente specifice. 

Pentru a avea parte de conditii mai bune, pe langa contributiile obligatorii catre stat, persoanele asigurate ar trebui sa mai plateasca o suma de 100 - 200 lei lunar pentru o asigurare privata de sanatate. Astfel, ai putea beneficia de servicii medicale la timp si de servicii medicale de calitate, in tara sau in strainatate. Nu s-ar mai pune problema sa fie trecut, un pacient, pe o lista speciala de asteptare, in cazul unor interventii chirurgicale sau tratamente speciale.

Poti afla mai multe detalii, folosind pagina de contact sau trimitandu-ne un email la consultantasigurari@consultant.com.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. nu trebuie sa contina expresii vulgare, discriminari, atacuri la adresa persoanelor.