Asigurari, Pensii Private, Investitii, Profit : Proprietarii locuintelor afectate de inundatii sunt despagubiti cu sume consistente. Generali, UNSAR, Consultanta. Romania

Proprietarii locuintelor afectate de inundatii sunt despagubiti cu sume consistente. Generali, UNSAR

Inundatiile provoaca in fiecare an numeroase pagube, in special la constructii. Proprietarii care isi asigura bunurile, primesc despagubiri, unele destul de mari, de ordinul sutelor de mii de lei.

Asigurarile de acest tip pot duce la achitarea unor daune substantiale, in special la imobile, locuinte, case, apartamente, cladiri de birouri detinute de companii. "Cele mai multe daune, dar de dimensiuni mai mici, se inregistreaza la locuinte, situate in diverse zone ale tarii afectate de inundatii cauzate de ploi", a declarat Adrian Marin, CEO Generali Romania.

"Amenda pe care trebuie sa o plateasca proprietarul locuintei pentru neindeplinirea acestei obligatii este cuprinsa intre 100 si 500 de lei", a spus Florentina Almajanu, director general UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania.

Cititi mai multe detalii despre asigurarea de locuinta. De asemenea, pentru persoane juridice accesati pagina cu informatii suplimentare legate de asigurare birouri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. nu trebuie sa contina expresii vulgare, discriminari, atacuri la adresa persoanelor.