Asigurari, Pensii Private, Investitii, Profit : Asigurari de calatorie in strainatate, Consultanta. Romania

Asigurari de calatorie in strainatate

Daca vei calatori in strainatate, indiferent ca pleci in vacanta, la studii, pentru schimb de experienta, la munca, sau calatoresti in scop de afaceri, poti incheia asigurarea de calatorie. Esti asigurat/a din momentul cumpararii biletelor pana la reintoarcerea in tara.

calatorie aeroport

Primele de asigurare difera in functie de perioada calatoriei, varsta, tara in care vei calatori si evenimentele pentru care doresti sa te asiguri.

Beneficii pentru tine

Vei primi despagubiri pentru:
  • Probleme de sanatate, in urma unor accidente sau imbolnaviri;
  • Pierderea sau furtul bagajelor;
  • Storno bilete;
  • Daune produse din cauza ta;
  • Pierderea sau furtul documentelor.

Trebuie sa stii ca ai la dispozitie asistenta continua pentru evenimentele asigurate, non-stop prin Centrul de Asistenta disponibil 24 de ore din 24 pe intreaga perioada a calatoriei tale.


NOTA: Daca practici sporturi extreme: schi, rafting, windsurfing, scuba-diving, bungee-jumping, motociclism, alpinism, skateboarding poti incheia o asigurare de calatorie speciala

Ti-ai planificat o vacanta in strainatate si vei practica sport? Asigurarea pentru sporturi extreme te protejeaza financiar daca ti se intampla accidente in timpul practicarii sportului, indiferent de locatie (pe partia de schi, in timpul ascensiunilor montane etc.).

asigurare sporturi

Daca vei practica un sport cum ar fi: schi, sarituri cu schiurile, patinaj, mergi cu sania sau bobul, snowmobile, alpinism, conduci ATV-ul, asigura-te ca asigurarea travel te acopera pentru riscuri specifice.

Asigurarea de calatorie si sporturi este valabila pentru participarea la activitati cu un inalt grad de periculozitate, precum cele mentionate.

Email: consultantasigurari@consultant.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. nu trebuie sa contina expresii vulgare, discriminari, atacuri la adresa persoanelor.