Asigurari, Pensii Private, Investitii, Profit : 40% dintre cei care au optat deja pentru pensia privata au intre 35 si 45 de ani, Consultanta. Romania

40% dintre cei care au optat deja pentru pensia privata au intre 35 si 45 de ani

Conform datelor furnizate de catre CSSPP, cca 40% din cei care au aderat deja la un fond de pensii private obligatorii (pilonul II) in prima luna au varsta intre 35 si 45 de ani, adica au ales un fond fara sa fie obligati de lege. Din punct de vedere al distributiei pe sexe, 51% dintre semnatarii actelor de aderare din prima luna sunt femei, iar 49% barbati.

Recomandarile CSSPP pentru administratorii de pensii private se refera la investitii mai mari in calitatea vanzarii. Clientii care semneaza cu un fond in necunostinta de cauza, neinformati, sunt clienti foarte volatili, iar acestia pot fi pierduti usor. Administratorii, prin agentii lor, trebuie sa realizeze un marketing de calitate pentru pensiile private, daca vor sa aiba clienti stabili in fondurile pe care le vor gestiona.

Cei care semneaza doua sau mai multe acte de aderare au toate sansele ca optiunile exprimate sa nu conteze si sa ajunga in procedura de redistributie automata, prin soft informatic.

Aveti intrebari sau recomandari? Adresati-va in scris cu date de contact la: pensiipentrutoti@gmail.com.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. nu trebuie sa contina expresii vulgare, discriminari, atacuri la adresa persoanelor.