Asigurari, Pensii Private, Investitii, Profit : Pensiile private obligatorii: peste 300 000 de semnaturi la ING, Consultanta. Romania

Pensiile private obligatorii: peste 300 000 de semnaturi la ING

Campania pentru aderarea la un fond de pensii privat a inceput, dupa cum stiti deja, in data de 17 septembrie 2007. Din declaratiile oficialilor diverselor fonduri de pensii, va expunem numarul de semnaturi obtinut de ING.

In primele doua saptamani, ING Fond de Pensii a obtinut peste 300 000 de semnaturi pentru pensiile private obligatorii (pilonul II). ING are ca obiectiv obtinerea unei cote de piata de 30%, tinte similare anuntand si alte trei companii de administrare: Allianz-Tiriac Pensii Private, Aviva Pensii si BCR Pensii. Vom reveni cu informatii despre numarul de semnaturi de la celelalte fonduri de pensii.

Campania pensiilor obligatorii a inceput pe 17 septembrie si dureaza patru luni, adica pana pe 17 ianuarie si vizeaza aproape trei milioane de salariati. Din doua in doua saptamani, companiile raporteaza la Casa Nationala de Pensii (CNPAS) contractele semnate, pentru ca semnatarii contractelor de pensii obligatorii sa fie validati temporar.

Edith