Asigurari, Pensii Private, Investitii, Profit : Veniturile dvs. viitoare prin alegerea unor produse financiare, Consultanta. Romania

Veniturile dvs. viitoare prin alegerea unor produse financiare

Produse de economisire: Oferim programe adaptate cerintelor, indiferent ca este vorba de castig personal, siguranta familiei, ingrijirea pentru viitor sau despre casa si locuinta. Identificam impreuna necesitatile dvs. financiare si alegem solutia ideala pentru fiecare persoana.

Cereti detalii la consultantasigurari@consultant.com.Avantajele produselor de economisire:

Economii pentru o viata decenta


Avantajul I - Protectia la inflatie

Cu fiecare extindere a Uniunii Europene in urmatorii ani va creste si semnificatia monedei Euro, iar dvs. veti fi pregatit pentru viitor cu un produs de economisire si protectie.

Avantajul II - Investitii globale

Aratam aici puterea economica a celor mai mari si mai de succes concerne din Europa si din S.U.A! Solicitati informatii despre cum vor fi investiti bani dvs. si puteti benefica de profitul obtinut de asemenea companii.

Avantajul III - Succes cu un management profesionist

- Siguranta prin distributia banilor in diferite fonduri de investitii. Obtineti astfel o administrare de patrimoniu eficienta de la primul ban investit!
- Cost averaging.  Prin economii/investitii curente, cu aceleasi sume se realizeaza un curs mediu avantajos la cumparare, marind astfel fructificarea.
- Control prin autoritati si control economic.

Avantajul IV - Flexibilitate pentru telurile dvs. personale

La ce serveste cea mai buna investitie, daca nu poate fi utilizata în mod flexibil pentru atingerea obiectivelor?

Cu un produs de economisire si protectie:
- capitalul dvs. investit va asigura, dupa primii trei ani ai politei de asigurare, o lichiditate permanenta;
- la maturitatea politei aveti posibilitatea de a incasa intreaga suma economisita sau de a opta pentru incasarea de rente;
- daca perioada dvs. optima de economisire se incheie inainte de varsta legala de pensionare, puteti economisi mai departe pana la varsta de intrare la pensie si va puteti folosi capitalul pentru asigurarea unui standard de viata dorit.

Protectia familiei dvs.

Persoanele desemnate ca beneficiari ai asigurarii dvs. (partener, copii, parinti) pot avea protectie suplimentara. Protectie suplimentara optionala.