Asigurari, Pensii Private, Investitii, Profit : Cum iti alegi un fond privat de pensii? , Consultanta. Romania

Cum iti alegi un fond privat de pensii?

Startul pentru campania de pensii private este 17 septembrie 2007. Probabil ati citit deja diferite articole pe aceasta tema, probabil chiar v-ati informat la un fond privat de pensii, la Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), la un agent de pensii private, probabil ati fost "acostati" de agenti de marketing ai diverselor fonduri de pensii private...Este doar probabil. De asemenea este probabil chiar sa fi citit informatii de pe acest blog. Cred ca acest lucru va ajuta sa luati o decizie mai buna. Daca aveti intrebari de orice fel privind pensiile private, sunteti invitati sa trimiteti mesaje la adresa pensiipentrutoti@gmail.com.

Daca vreti sa optati pentru o pensie privata cunoscand avantaje si riscuri, ar trebui sa discutati cu un agent de marketing avizat. De ce? Unul dintre raspunsuri ar fi faptul ca, prin licentiere, un agent de marketing va ofera informatii legate de fonduri private de pensii si legislatia in vigoare. 

Daca doriti ca, dupa 17 septembrie, mai intai sa va informati si apoi sa va alegeti unul din mai multe fonduri de pensii, nu ezitati sa ne contactati pentru detalii. Putem chiar sa stabilim impreuna o intalnire. In cadrul acestei intalniri de 30 de minute va putem prezenta obiectiv fiecare fond de pensii, aratandu-va avantaje si dezavantaje, nivelurile de risc, comisionele percepute si alte informatii de interes, urmand ca dumneavoastra sa alegeti ce vi se potriveste. 

Vom discuta bazandu-ne pe legea pensiilor private (pe care o vom avea in fata) si pe date concrete, ratinguri, niveluri de risc si de profit, nu dezinformari si branduri create prin reclame. Aici gasiti informarea corecta si puterea de a alege pentru viitorul dumneavoastra! In acest fel credem ca am raspuns si intrebarilor din titlu.

Va respectam si de aceea va informam! Email: pensiipentrutoti@gmail.com.

Edith 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. nu trebuie sa contina expresii vulgare, discriminari, atacuri la adresa persoanelor.