Asigurari, Pensii Private, Investitii, Profit : Despre Allianz-Tiriac parte a concernului Allianz Group, Consultanta. Romania

Despre Allianz-Tiriac parte a concernului Allianz Group

Fondat in 1890 la Berlin, Allianz este lider mondial in domeniul asigurarilor si, totodata, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare din lume.Marca Allianz este prezenta in peste 70 de tari ale lumii.

Reteaua de societati economice care formeaza Allianz Group se ridica la circa 700 de companii-membre. Cele aproximativ 170.000 de persoane care lucreaza in cadrul Allianz Group ofera servicii financiare integrate, la standarde internationale, unui numar de peste 60 de milioane de clienti din intreaga lume.

Allianz-Tiriac Asigurari este compania numarul unu pe piata romaneasca a asigurarilor, acum, detinand aproximativ o cincime din piata, la nivel consolidat (asigurari generale si de viata). Definitoriu pentru succesul Allianz-Tiriac este echilibrul pastrat, in permanenta, intre ritmul de crestere, siguranta financiara si profitabilitate.

Diversificarea progresiva a gamei de produse in concordanta cu nevoile clientilor si adaptarea lor la tendintele cererii au reprezentat elemente de strategie ce au avut, de asemenea, o contributie importanta la accelerarea dezvoltarii afacerilor Allianz-Tiriac Asigurari.

In momentul actual portofoliul companiei are o structura echilibrata, incluzand practic toate tipurile de produse din gama asigurarilor generale (inclusiv obligatorii), respectiv de viata, capabile sa acopere intreg spectrul de solicitari venite din partea clientilor locali.

Fondul AZT Moderato administrat de catre Allianz-Tiriac vine in intampinarea clientilor pentru pilonul III de pensii private. Pensia privata Azt Viitorul Tau administrata de catre Allianz Tiriac este unul dintre fondurile pentru pilonul II de pensii private obligatorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dvs. nu trebuie sa contina expresii vulgare, discriminari, atacuri la adresa persoanelor.